Τα email των φίλων του Άρη έδωσε το έναυσμα στην «κίτρινη» διοίκηση να ελέγχει τους ξενύχτηδες της ομάδας που δεν είναι και λίγοι.

Τα συχνά μηνύματα των φίλων της ομάδας για τα νυχτοπερπατήματα στα μπαράκια της Βαλαωρίτου έβαλαν σε σκέψεις τους ανθρώπους της διοίκησης του Άρη, αλλά και το προπονητή που είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του.

Μετά λοιπόν από σχετικές «έρευνες» αποκαλύφτηκαν αληθή τα γεγονότα που εξιστορούσαν οι «αρειανοί» και έτσι άρχισε να μπαίνει πάλι μια τάξη στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Βλέπετε, οι φίλοι της ομάδας όχι μόνο «έδιναν στεγνά» (και συνεχίζουν) τους ποδοσφαιριστές που έπιναν ένα (και βάλε) ποτάκι παραπάνω, αλλά εξιστορούσαν με λεπτομέρειες τι κάνει στις εξόδους του ο κάθε παίκτης.

Βρέθηκαν οι αποδείξεις και πλέον οι «κίτρινοι» παίκτες είναι πολύ πιο προσεκτικοί με το ωράριο και τη διασκέδασή τους. Άλλωστε ήδη ένας ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από το παιχνίδι της Τούμπας και σε τουλάχιστον τρεις έχει επιβληθεί πρόστιμο, που όμως δεν είδαν το φως της δημοσιότητας καθώς πρόκειται για ένα ευαίσθητο ζήτημα.

Επομένως, αν παρατηρηθεί παραγκωνισμός κάποιου ποδοσφαιριστή, είναι πολύ πιθανό να είναι αυτός ο λόγος.
πηγή: gazzetta