Ο Λεονάρντο παραδέχθηκε ότι ο Κιλιάν Μπαπέ θέλει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν για να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τόνισε ότι δεν θα γίνει αυτό.

Ο Γάλλος επιθετικός έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τους Παριζιάνους, πράγμα που σημαίνει ότι από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει όπου θέλει ως ελεύθερος. Θα περίμενε κανείς, επομένως, ότι η Παρί θα δεχόταν τα 160 εκατ. ευρώ της Ρεάλ για να μην τον χάσει χωρίς να πάρει ούτε ένα ευρώ.

Η απάντηση ήταν αρνητική όμως και όχι μόνο αυτό, αλλά ο τεχνικός διευθυντής του κλαμπ έκανε και επίθεση στη Ρεάλ. «Ναι, ο Μπαπέ θέλει να φύγει αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Αν είναι να φύγει, θα γίνει μόνο με τους δικούς μας όρους. Η Ρεάλ δεν συμπεριφέρθηκε καθόλου σωστά, η στάση της είνα προσβλητική,μας πρόσφερε λιγότερα λεφτά από όσα είχαμε δώσει για να τον αποκτήσουμε», ήταν τα λόγια του Λεονάρντο.

Αναμονή, επομένως, για να δούμε αν μέχρι τις 31 του μήνα η Ρεάλ θα επανέλθει με νέα πρόταση ή θα επιλέξει τελικά να αποκτήσει τον Μπαπέ, με τον οποίο έχει συμφωνήσει εδώ και… ένα χρόνο, ως ελεύθερο, με την Παρί να μην παίρνει καθόλου χρήματα.