Παρελθόν απ’ την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ήττα της «Ελαφράς ταξιαρχίας» απ’ τον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Έλληνα τεχνικός θεώρησε «άδειασμα» την καυστική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας μετά το ματς, η οποία έκανε λόγο για κακό σχεδιασμό το καλοκαίρι, επιρρίπτοντας ευθύνες σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ.

Ο Κωστένογλου, παρουσιάστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας προκειμένου να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ ούτε αυτοί φαίνεται να έχουν δει με καλό μάτι όσα γράφτηκαν στην ανακοίνωση.

Από τη μεριά της πάντως, η διοίκηση εξέδωσε αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση για τον Έλληνα τεχνικό, στην οποία αναφέρεται: «Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης υπέβαλε ο Νίκος Κωστένογλου. Ο κ. Κωστένογλου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί τον κ. Κωστένογλου για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του ευχέται ότι καλύτερο για τη μελλοντική του σταδιοδρομία.

Θεωρούμε ότι ο Απόλλωνας Σμύρνης είναι μια ομάδα που οφείλει να ξεπερνά τα οποία προβλήματα προκύπτουν και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις εκείνες που θα την οδηγήσουν εκεί που ανήκει».

Πηγή: Sport-fm.gr