Το «μπλόκο» στη μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα, μετά από αίτημα των γηπεδούχων, προκάλεσε οργισμένη αντίδραση των «πράσινων», που βάλλουν κατά Μποροβήλου.

Χθες έγινε γνωστό πως ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε 1.500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά μια μέρα μετά τα δεδομένα άλλαξαν. Οι Αρκάδες επικαλούμενοι φόβο για επεισόδια αποφάσισαν να μην δώσουν εισιτήρια, κάτι που προκάλεσε την οργή των «πράσινων».

Με ανακοίνωσή τους βάλλουν κατά του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργου Μποροβήλου, που πλέον είναι επικεφαλής και της Σούπερ Λίγκας, ενώ καλούν τους φίλους του «τριφυλλιού» να μην πάνε στο γήπεδο φοβούμενη προβοκάτσια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Μια ημέρα μετά τη σύσκεψη και την απόφαση ΟΛΩΝ των εμπλεκομένων για την παραλαβή 1.500 εισιτηρίων στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώθηκε σήμερα από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας ότι «η γηπεδούχος ομάδα επανεξέτασε τη στάση της και αποφάσισε τη μη χορήγηση εισιτηρίων στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, λόγω αναφοράς φιλάθλων στα social media, πως οι φίλαθλοι θα έρθουν με σκοπό την πρόκληση επεισοδίων, κλπ»!

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θεωρεί άμεσα υπεύθυνους και ηθικούς αυτουργούς για οτιδήποτε συμβεί την Κυριακή τους διοικούντες την ομάδα της Τρίπολης. Παράλληλα, καλούμε τους οπαδούς μας να μην πάνε στο γήπεδο διότι είναι ξεκάθαρη η προσπάθεια προβοκάτσιας εις βάρος του συλλόγου μας.

Με πρόεδρο της Λίγκας έναν άνθρωπο στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δωροδοκίες, δωροληψίες, αλλοίωση αποτελεσμάτων και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο».

Όπως λένε από πλευράς Παναθηναϊκού, ενημερώθηκαν το πρωί ότι ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα, Γιάννης Καϋμενάκης, δεν ήθελε να δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους μετά το επεισόδιο μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του έτερου μεγαλομετόχου της ομάδας της Τρίπολης, Δημήτρη Μπάκου. Μάλιστα ήταν ανένδοτος, παρά το επιχείρημα του Παναθηναϊκού πως έτσι δυναμιτίζεται το κλίμα και απαξιώνεται το προϊόν.

Μάλιστα, οι «πράσινοι» αναφέρουν πως η διοίκηση του Αστέρα είχε δώσει κανονικά εισιτήρια στον Ολυμπιακό φέτος, παρότι στον αντίστοιχο περσινό αγώνα στα αποδυτήρια ο κ. Καϋμενάκης είχε δεχτεί επίθεση. Και παράλληλα είναι οργισμένοι γιατί εξ αρχής ο Αστέρας δεν αποφάσισε να μην δώσει εισιτήρια και προκάλεσε όλη αυτή την αναστάτωση τώρα δυναμιτίζοντας το κλίμα.

Πηγή: Sport-fm.gr