Το… μπαράζ πληροφοριών από την Τουρκία για τον Κώστα Φορτούνη καλά κρατεί. Μετά τις πληροφορίες για Μπεσίκτας και Γαλατά η Fanatik έβαλε στο… κόλπο και τη Φενέρ η οποία πάντως δείχνει να είναι καλυμμένη στη θέση του δεκαριού.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει εισπράξει τις πληροφορίες που έρχονται για το τουρκικό ενδιαφέρον και ο πήχης που θέτει στο οικονομικό σκέλος είναι στα 7 – 8 εκατ. ευρώ. Τόσα δηλαδή προκύπτει πως θα ήθελε για τον αρχηγό του. Ένα ποσό που δεν είναι τόσο εύκολο και απλό να το βρει σε αυτή τη χρονική συγκυρία. Όχι μόνο από την Τουρκία αλλά και από αλλού.

Από την άλλη η Γαλατά δείχνει διατεθειμένη να προσφέρει στον διεθνή άσο ένα συμβόλαιο τριών ετών (πιθανώς κλειστό) με 1.5 και πλέον εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο.

Η Μπεσίκτας πάντως και η Γαλατά δείχνουν να παραμένουν στο… κόλπο για τον Φορτούνη – ο οποίος την προοπτική της Ευρώπης τη σκέφτεται – που δεν θα είναι στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας για αυτό το διάστημα έχοντας ζητήσει άδεια για προσωπικούς λόγους. Κλήσεις της Ελλάδας που αφορούν στα προσεχή φιλικά με Βέλγιο και Νορβηγία.

Πάντως σύμφωνα με ρεπορτάζ και πληροφορίες από την Τουρκία ο agent Πολ Κουτσολιάκος βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για συζητήσεις για τη μεταγραφή του πελάτη του. Σημειώνεται δε πως η Μπεσίκτας θα επιμείνει πολύ για εκείνον.