Καμία σχέση με την «Αγια-Σοφιά»

Τρεις είναι οι λόγοι για τους οποίους στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν από το «μπλοκάρισμα» των χρημάτων της Περιφέρειας στον ΠΑΟ


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
9:07
17/09/2014
Καμία σχέση με την «Αγια-Σοφιά»
2
loading

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης της «ανακαίνισης» της Λεωφόρου για τον Παναθηναϊκό με το χτίσιμο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, όπως προκύπτει από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Συγκεκριμένα, η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει τρεις λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι της «Ένωσης» δεν δείχνουν να προβληματίζονται από τις εξελίξεις για το «Απόστολος Νικολαΐδης», με το μπλοκάρισμα των χρημάτων της Περιφέρειας Αττικής από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Πρώτα από όλα, στην Λεωφόρο θα υπάρξει ανάπλαση του γηπέδου που ήδη υπάρχει, ενώ στον «Δικέφαλο» μιλάμε για ένα νέο γήπεδο. Δεύτερον, στο «τριφύλλι» έχουν το θέμα με τον Βοτανικό, που στα… χαρτιά είναι ένα πρότζεκτ που μέσα στα επόμενα χρόνια μπορεί να υλοποιηθεί.

Τέλος, υπάρχει το οικονομικό, αφού οι «πράσινοι» θα κάνουν τις όποιες εργασίες με το 100% της χρηματοδότησης, ενώ στην περίπτωση της ΑΕΚ πρόκειται για το 27%, δηλαδή το 1,3 του συνολικού κόστους του έργου.

Από εκεί και πέρα, στην «Ένωση» τονίζουν πως έχουν κάνει ό,τι ήταν απαραίτητο για να είναι καθ’ όλα νόμιμοι και να καταφέρουν να εξασφαλίσουν μέσα στο μήνα την οικοδομική άδεια για να μπουν οι μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι επαφές με το αρμόδιο τμήμα του ΥΠΕΚΑ είναι καθημερινές, έτσι ώστε αν προκύψει κάποιο «κόλλημα» αυτό αμέσως να λυθεί και να μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους τα έγγραφα για να χτίσουν την «Αγια-Σοφιά».

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar PerMan

    Ας μη ήταν ο μακαρίτης ο Ανδρέας Παπανδρέου γαύρος, σε χωράφι θα παίζατε. Η χαρά του τζάμπα...................

  2. avatar Social Distortion

    Ολυμπιακάρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει