Φέτος θα ‘ναι δανεικός. Απ’ του χρόνου ελπίζει να μονιμοποιήσει την παραμονή του στην Αγγλία! Ο Ρανταμέλ Φαλκάο παρουσιάστηκε στον Τύπο και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει για πολλά χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να αποτελέσει μέλος του… restart που δημιουργείται για να επιστρέψουν οι «κόκκινοι διάβολοι» στην κορυφή!

«Είμαι χαρούμενος εδώ. Είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστείς όταν περιτριγυρίζεσαι από τέτοιους συμπαίκτες. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Χτίζεται κάτι νέο, μια νέα ομάδα και φέτος ήρθαν πολλοί παίκτες στη Γιουνάιτεντ. Νομίζω πως θα χτίσουμε μια μεγάλη ομάδα αυτή τη σεζόν και θα μπουν και τα θεμέλια για τις επόμενες. Θέλω να είμαι μέλος αυτού του πρότζεκτ κι εγώ, θέλω να μείνω εδώ για πολλά χρόνια και να γράψω ιστορία», είπε αρχικά ο Κολομβιανός επιθετικός.

Ερωτηθείς για τον βαθμό ετοιμότητάς του, ο διεθνής άσος (που είναι δανεικός απ’ τη Μονακό με οψιόν αγοράς του χρόνου) απάντησε… ξεκάθαρα: «Νιώθω πολύ καλά, ειδικά τον τελευταίο μήνα είμαι ακόμα πιο ανεβασμένος. Πέτυχα και κάποια γκολ πριν έρθω εδώ, κάτι που είναι πάντα πολύ καλό για έναν επιθετικό. Έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου και δεν νιώθω καμία ενόχληση στο γόνατο».

Είναι πολύ πιθανό ο Φαλκάο να κάνει ντεμπούτο την προσεχή Κυριακή απέναντι στην ΚΠΡ, αφού και ετοιμοπόλεμος είναι -όπως επιβεβαίωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ- και έχει βγει η κάρτα εργασίας του για να ‘χει δικαίωμα συμμετοχής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πηγή: Sport-fm.gr