Η ουραγός ΑΕΛ ήταν μπροστά στο σκορ ως το 76ο λεπτό, όταν και ισοφάρισε ο Ατρόμητος, για να λήξει το ματς ισόπαλο.

Οι Θεσσαλοί είναι αυτοί που καίγονται για βαθμούς και αυτοί που θα έπρεπε να μπουν πιο δυνατά στο παιχνίδι, αλλά τελικά ο ρυθμός δεν ήταν καλός. Το πρώτο ημίωρο, μάλιστα, πέρασε χωρίς να υπάρξει κάποια αξιόλογη φάση, αλλά αυτές ήρθαν αμέσως μετά.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ με την κεφαλιά του Κωτσόπουλου που έφυγε λίγο άουτ στο 31′, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με το σουτ του Μπεν Χατίρα εντός περιοχής που μπλόκαρε ο Μανδάς με διπλή προσπάθεια στο 33′, για να ακολουθήσει το γκολ στο 44′: Λάθος του Μανδά που έδιωξε πάνω στον Μπεν Χατίρα, αυτός έωσε στον Ακούνια και με πλασέ προ κενής εστίας έγινε το 0-1.

Η ΑΕΛ είχε το σκορ που ήθελε και στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 68′ μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ αλλά ο Μανδάς απέκρουσε στη γωνία το σουτ του Ακούνια. Έτσι, έμεινε το 0-1 και λίγα λεπτά μετά, στο 76′, ο Αγκάγιεφ με προσπάθεια εντός περιοχής βρήκε δίχτυα για το 1-1.

Ατρόμητος: Μανδάς, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Γκάλο, Γκαλβάο, Σάλομον, Χαρίσης (74′ Ούμπιδες), Χριστοδουλόπουλος (61′ Αγκάγιεφ), Μουνίθ (61′ Ραμπέλο), Μανούσος (46′ Εντομβόνγι), Κωτσόπουλος (83′ Γιακουμάκης).

ΑΕΛ: Νάγκι, Στέφλερ (6′ Ηλιάδης), Μπεν Χατίρα (60′ Μιλοσάβλιεβιτς), Γιακιμόφσκι (70′ Καρανίκας), Ζίζιτς, Σερούτο, Μακσιμένκο (52′ Μιχαήλ), Ακούνια, Κολομπίνο, Γκράουρ, Νικολιάς.