Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, είχε ο Γιάννης Βούρος. Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας αναφέρθηκε μέσω δηλώσεών του στη Nova για το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου της ΑΕΚ, καθώς και για τη μικρή απόκλιση λόγω συνοδών έργων που μπορεί να υπάρξει.

Οπως τόνισε, μεταξά άλλων, η Ένωση (της οποίας είναι και ένθερμος υποστηρικτής) θα μπει στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» στον δεύτερο γύρο του επόμενου πρωταθλήματος.

«Από την πιο απλή κατασκευή, επισκευή, συντήρηση του οποιουδήποτε μικρού έργου, μιας οδοποιίας, σε όλες τις συμβάσεις υπάρχει πάντα ένα χρονοδιάγραμμα και μια απόκλιση, πόσω μάλλον σε ένα τόσο μεγάλο έργο όπως είναι αυτό του γηπέδου», είπε ο κ. Βούρος.

Και συνέχισε: «Η απόκλιση που παρουσιάζεται αυτήν τη στιγμή, είναι πάρα πολύ μικρή σε χρονική διάρκεια και καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν δεν παρουσιαστούν κάποια άλλα προβλήματα, όχι από πλευράς εργοταξίου, αλλά αντικειμενικά μιλώντας και βλέποντας την πρόοδο των εργασιών, πιστεύω ότι το δεύτερο γύρο του επόμενου πρωταθλήματος, θεωρώ πως τον δεύτερο γύρο της επόμενης σεζόν θα τον παίξουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Τέλος, επί του θέματος, ο δήμαρχος σημείωσε: «Το γήπεδο καθαυτό θα είναι έτοιμο πολύ πιο γρήγορα, αλλά θα παίξουν ρόλο και τα συνοδά έργα στην άδεια λειτουργίας του γηπέδου. Γι’ αυτά τρέχουμε και γι’ αυτά πιέζουμε και μάλιστα την περασμένη εβδομάδα είχα μια συνάντηση με τον κύριο Πατούλη στην Περιφέρεια, όπου επισπεύσαμε και οι δύο πλευρές όλες τις διαδικασίες αυτές που συμμαχούν με αυτό το χρονοδιάγραμμα που σας είπα και έχουν να κάνουν και με την δεύτερη υπογειοποίηση».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.