Με γκολ του Καραμάνου η Λαμία νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης και δεν είναι πλέον στην τελευταία θέση της Super League 1.

Οι γηπεδούχοι είχαν ξεχάσει πότε είχαν νικήσει τελευταία φορά και είχαν απέναντί τους μια ομάδα που τα πάει εξαιρετικά εκτός έδρας, αλλά οι προβλέψεις δεν επιβεβαιώνονται πάντα. Αντιθέτως, επιβεβαιώθηκε ότι η Λαμία έχει ελπίδες για αποφυγή του υποβιβασμού, αφού κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να φύγει, επιτέλους, από τον πάτο της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και το γκολ του Καραμάνου από το 13ο λεπτό με κοντινό πλασέ, μετά την εκτέλεση φάουλ και το λάθος του Χουχούμη στην προσπάθειά του να διώξει, έκανε τη διαφορά.

Η Λαμία θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά το σουτ του Ντέλετιτς στο 50′, ενώ ο Απόλλων απείλησε μόνο μία φορά και συγκεκριμένα στο 83′ με την εκτέλεση φάουλ του Μαρκ Φερνάντεθ που απέκρουσε ο Επασί.

Λαμία: Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ (46′ Βλάχος), Τζανδάρης (72′ Βασιλακάκης), Τιρόνε (72′ Μπιάρνασον), Καραμάνος (76′ Αραμπούλι), Ντέλετιτς (89′ Προβυδάκης), Ρόμανιτς.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς (46′ Φερνάντεθ), Χουχούμης (87′ Μουνιέ), Λισγάρας, Ντομίγνκες, Μπαξεβανίδης, Κολ (69′ Ιωαννίδης), Σλίβκα, Τσιλούλης (76′ Μπεντινέλι), Ντάουντα, Φατιόν.