Εκτός από τα νέα πρόσωπα του προπονητικού επιτελείου, ο Γιώργος Κασναφέρης επέστρεψε στους ακρίτες, ενώ το «παρών» έδωσαν και τα τρία φετινά αποκτήματα της ομάδας, Μανώλης Παπαστεριανός, Χρήστος Λισγάρας, Αντριάν Λουσέρο, καθώς και οι ποδοσφαιριστές που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκαν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Ο κ. Τσιώλης στις δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πανόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, τόνισε πως: «Βρίσκομαι σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα. Η SKODA ΞΑΝΘΗ δεν πρέπει να βρεθεί στην ίδια θέση με πέρυσι. Πιστεύω πως η καλύτερη ‘μεταγραφή’ είναι ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο τις τελευταίες αγωνιστικές. Ιδιαίτερα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είδα ένα γήπεδο γεμάτο παλμό κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε. Από σήμερα που ξεκινά η προετοιμασία, οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Με σωστή και μεθοδική δουλειά θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Μανώλης Παπαστεριανός στις σύντομες δηλώσεις του αναφέρθηκε στην οργάνωση της SKODA, ενώ τόνισε πως επιθυμεί το τέλος της χρονιάς να βρει την ξανθιώτικη ομάδα στα play off.

Ο Χρήστος Λισγάρας δήλωσε πολύ ευχαριστημένος που ανήκει στην οικογένεια της SKODA και πρόσθεσε πως οι προσπάθειες μέσα στον αγωνιστικό χώρο μετρούν περισσότερο από τις δηλώσεις.

Ο Αντριάν Λουσέρο εξέφρασε την ικανοποίησή του που ανήκει στο δυναμικό της ομάδας και δήλωσε πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να πετύχει η SKODA τους στόχους της.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν και οι νεαροί από την ομάδα Νέων, ήτοι οι Αριστοτέλης Κολλαράς, Λάζαρος Ορφανίδης και Χρήστος Πασχαλάκης, ενώ ο Κάρλος Κάλβο απουσίαζε με άδεια για οικογενειακούς λόγους.

Την επίσημη «πρώτη» παρακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πανόπουλος, όπως και το ΔΣ της ΠΑΕ.

Πηγή: Sport-fm.gr