Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να ενισχύσει την ομάδα του στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και από τη στιγμή που τα ευρώ είναι… περιορισμένα, ο Ισπανός θα κινηθεί να δώσει λύσεις με δανεικούς.

Δείτε τη Σεβιγιάνικη λίστα του Χιμένεθ όπως επιχειρεί να την συμπληρώσει η Sportday:

Χοσέ Κάρλος: 23 ετών επιθετικός αγωνίζεται στη πρώτη ομάδα της Σεβίλλης. Έχει μόλις 13 συμμετοχές, και επειδή δεν υπάρχει θέση «ελεύθερη» για τους Ανδαλουσιανούς ίσως να ενδιαφέρονται για το δανεισμό του νεαρού που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013.

Χοσέ Μπερνάρντο: 21 ετών Κολομβιανός με ισπανικές ρίζες από τη μητέρα του. Είναι στην Ισπανία από τα 10 του χρόνια και βρίσκεται στις ακαδημίες της Σεβίλλης. Είναι κεντρικός αμυντικός «φονιάς» που βάζει τα πόδια του στη «φωτιά». Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2011.

Αντόνιο Λούνα: 19 ετών αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα και είναι από τα πουλέν του Χιμένεθ. Παίζει με άνεση όλη την αριστερή πλευρά και προς το παρόν είναι μπακ απ του Ναβάρο.

Μαρκ Βαλιέντε: 23 ετών που όμως δεν αγωνίζεται πλέον στην Σεβίλλη. Από τα 10 του και για 11 χρόνια ήταν στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα (τα τρία τελευταία αρχηγός της ομάδας) και ντεμπούταρε με την πρώτη ομάδα των μπλαουγκράνα στα 19 του. Το 2008 πήγε στην Σεβίλλη Β’ αλλά ο Χιμένεθ τον πήρε στην πρώτη ομάδα. Από τη διοίκηση δεν κρίθηκε απαραίτητος και πήγε στην Βαγιαδολίδ φέτος το καλοκαίρι υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο. Λόγω οικονομικών προβλημάτων όμως που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, δεν θεωρείται δύσκολη η περίπτωση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού που θεωρείται πολυεργαλείο (έχει πολύ καλό χειρισμό της μπάλας και παίζει με την ίδια άνεση στα χαφ σαν αμυντικός μέσος).

Χοσέ Ανχελ Κρέσπο: 23 ετών, δεξί μπακ, επίσης δεν αγωνίζεται πλέον στην Σεβίλλη. Διεθνείς με τις εθνικές κάτω των Κ19, Κ20 και Κ21. Μετά τον δανεισμό του από τον Χιμένεθ, για να πάρει παιχνίδια, στην Ρασίγκ Σαντατέρ, έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στην Πάντοβα. Ομάδα Β κατηγορίας στην Ιταλία, όπου θα μπορούσε να απασχολήσει το καλοκαίρι μια και η Πάντοβα δεν δείχνει να ανεβαίνει στην Serie A.

Χουάν Κάλα: 21 ετών από τις «αδυναμίες» του Χιμένεθ, τη φετινή σεζόν «ψήνεται» στην Καρταγένα και έχει ανανεώσει πρόσφατα το συμβόλαιό του έως το 2014 με ρήτρα 15 εκ. ευρώ. Θεωρείται εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός που μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση σαν δεξί μπακ, αλλά και σαν αμυντικό χαφ.

Ούγκο Ροντρίγκες: 21 ετών , αγωνίζεται στην Σεβίλλη Β’ είναι μέσος «δεκάρι» με αίσθηση του γκολ. Διακρίνεται για την ταχύτητά του, τη διεισδυτικότητά του, αλλά κατά μακρινά σουτ του, αφού έχει πολύ καλό πόδι. Είναι λίγο… ατομιστής με την μπάλα στα πόδια και παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ακόμη ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα, η Σεβίλλη δεν επιθυμεί την αποδέσμευσή του παρά μόνο τον δανεισμό του.

Πηγή: gazzetta.gr