Την αποστολή του αυριανού (20/01, 19:30) πρώτου αγώνα για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού προχώρησε σε εκτεταμένο rotation, καθώς άφησε εκτός των επιλογών του όλα τα βασικά στελέχη της ομάδας του, θέλοντας να δώσει ανάσες για τη δύσκολη συνέχεια.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Σα, Σεμέδο, Ραφίνια, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Μασούρα, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και τον Μπρούνο.

Από την άλλη, κάλεσε τους: Τζολάκη, Κρίστινσον, Καραργύρη, Ντρέγκερ, Χριστοφιλόπουλο, Παπαδόπουλο, Σισέ, Χολέμπας, Ανδρούτσο, Μπουχαλάκη, Πέπε, Σουρλή, Λιάτσο, Τσέλιο, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Βρουσάι, Μπρούμα, Κάιπερς, Σουντανί και Χασάν.

Οι επιλογές αυτές από τον προπονητή του Ολυμπιακού δεν δημιούργησαν εντύπωση, καθώς σύμφωνα με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ ήταν κάτι που αναμενόταν.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς με τον Παναιτωλικό. / The squad players selected ahead of the match against Panetolikos FC. 🔴⚪️#Olympiacos #PANOLY #GreekCup #Football #SquadList

Posted by Olympiacos FC on Tuesday, January 19, 2021