Το γεγονός ότι δεν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή την ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, έκανε έξαλλη μια παίκτρια στην Ισπανία.

Πρόκειται για την 24χρονη Πάουλα Νταπένα, το όνομα της οποίας έγινε γνωστό τώρα επειδή αρνήθηκε να κρατήσει ενός λεπτού σιγή για τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στο φιλικό της Viajes Interrías με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, προχωρώντας σε διάφορους χαρακτηρισμούς κατά του Αργεντίνου.

«Πριν από λίγες μέρες, όταν γιορταζόταν η Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας των Φύλων, δεν κρατήθηκε ένα λεπτό σιωπής για τα θύματα, κι εγώ δεν είμαι πρόθυμη να το κάνω για έναν υβριστή», είπε αρχικά και πρόσθεσε.

«Αρνήθηκα να τηρήσω αυτό το λεπτό σιωπής για ένα βιαστή, παιδόφιλο και υβριστή. Προτίμησα να καθίσω στο έδαφος και να γυρίσω την πλάτη μου. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει πέρα από τις ικανότητες να έχει και αξίες».

Πού τα βασίζει αυτά που λέει, βέβαια, δεν ξέρει κανείς, οπότε θα έχει ενδιαφέρον η αντίδρασή της αν η οικογένεια του Μαραντόνα μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί μαζί της.