Ο Αστέρας προηγήθηκε, η Λαμία ανέτρεψε το σκορ, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και την άφησαν στην τελευταία θέση.

Η πρώτη αξιοσημείωτη φάση του παιχνιδιού, ήταν και αυτή που έφερε το 0-1, αφού στο 40′ ο Ριέρα σέντραρε, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αντέτζο, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Μπαράλες ευστόχησε και έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Με τον ίδιο τρόπο όμως, στο ξεκίνημα του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 56′, ήρθε η ισοφάριση των γηπεδούχων: Ανατροπή του Ντέλετιτς, πέναλτι, εκτέλεση του ίδιου παίκτη και 1-1.

Με ψυχολογία πλέον, η Λαμία έψαξε το δεύτερο γκολ και το βρήκε στο 69′ με το συρτό σουτ του Τσούκαλου που είχε μπει ως αλλαγή τρία λεπτά νωρίτερα, αλλά στο 78′, σε μια φάση διαρκείας, ο Ριέρα από κοντά έκανε το 2-2 και έδωσε τον βαθμό στον Αστέρα, στερώντας από τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο… 98′ είχαν μεγάλη ευκαιρία με το τετ α τετ του Τσούκαλου, την πρώτη τους νίκη.

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Μπαχανάκ, Ρόμανιτς, Μπουλούλης (99′ Σαραμαντάς), Μπεχαράνο, Αραμπούλι (66′ Τσούκαλος), Καραμάνος, Ντέλετιτς.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο (75′ Μ. Φερνάντεθ), Βαλιέντε (88′ Ιγκλέσιας), Ριέρα (88′ Αλί Μπαμπά), Σίτο (75′ Γκόμες), Κρέσπι (61′ Τιλίκα), Μπαράλες.