Προτεραιότητα να κρατήσουν στο ρόστερ της ομάδας τους παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια έχουν θέσει στον Ατρόμητο και μετά να κινηθούν στην μεταγραφική αγορά.

Γι’ αυτό τον λόγο ο Γιάννης Αγγελόπουλος ζήτησε από τους Πίτου Γκαρσία και Μπρίτο να απαντήσουν μέχρι τα τέλη εβδομάδας στην πρόταση ανανέωσης που έχει γίνει από την ΠΑΕ, ώστε να κινηθεί ανάλογα στη συνέχεια.

Το θέμα του Αργεντινού φαίνεται να είναι και το πιο απλό. Ο Πίτου αναμένεται να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση της ομάδας και να συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι για άλλον ένα χρόνο.

Κοντά στην ανανέωση φαίνεται να βρίσκεται και ο Μπρίτο. Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ έχει μείνει σε φιλολογικό επίπεδο και ο Ατρόμητος δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει τον παίκτη για πολύ καιρό.

Θέλει να κλείσει και αυτό το ζήτημα άμεσα και γι’ αυτό στο Περιστέρι αισιοδοξούν πως και ο Μπρίτο θα απαντήσει θετικά στην πρόταση.

Αντίθετα με τις περιπτώσεις των Πίτου και Μπρίτο, σχεδόν απίθανη φαντάζει η παραμονή του Μιχάλη Σηφάκη στην ομάδα, ενώ με τον Παπαδόπουλο θα υπάρξει συνάντηση.

Πηγή: sport-fm.gr