Απειλές σε βάρος του ιδίου και της οικογένειάς του καταγγέλλει πως δέχεται ο διαιτητής Γιώργος Δαλούκας. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρους του, Αλέξης Κούγιας, το πρωί της Κυριακής δύο άτομα που φορούσαν κράνη χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού του στο Βόλο και όταν στο θυροτηλέφωνο απάντησε η σύζυγος του διαιτητή εξαπέλυσαν απειλές κατά της ζωής του Γ. Δαλούκα και της οικογένειάς του.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως πριν από μερικές ημέρες είχε δεχτεί και πάλι απειλές κατά της ζωής του, ενώ άγνωστοι είχαν προκαλέσει ζημιές στο αυτοκίνητό του. Στο κινητό του τηλέφωνο μάλιστα, αναφέρεται στην ανακοίνωση, είναι καταγεγραμμένα «επανειλημμένα απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας από αγνώστους δράστες και για λόγο που διερευνάται, αλλά τα οποία κατά σύμπτωση έγιναν αμέσως μετά την αποστολή επιστολής προς την Ε.Π.Ο. και της κοινοποιήσεως εξωδίκου προς τον Πρόεδρο της Super League και Αντιπρόεδρο της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ευάγγελο Μαρινάκη». Ο κ. Δαλούκας έχει υποβάλλει μηνύσεις για τα συγκεκριμένα περιστατικά.

Στην ανακοίνωση τονίζεται μάλιστα ότι δεν τους έχει κοινοποιηθεί ακόμα καμία αγωγή από τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως είχε κυκλοφορήσει ως φήμη την περασμένη εβδομάδα.

Ο Δαλούκας βρέθηκε εκτός πινάκων διαιτητών της Σούπερ Λίγκας μετά το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός, στο οποίο υπέπεσε σε σοβαρό λάθος, καταλογίζοντας πέναλτι υπέρ του «τριφυλλιού» σε φάση που δεν υπήρχε παράβαση. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» είχε χαρακτηρίσει τότε τη διαιτησία του Βολιώτη ρέφερι «έγκλημα κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου», δήλωσε εξαιτίας της οποίας ο Δαλούκας θεωρεί πως αποπέμφθηκε από το χώρο της διαιτησίας.