Ο Εμάνουελ Ινσούα συμμετείχε στην προπόνηση και μπήκε στην αποστολή της Ένωσης που ταξιδεύει την Τετάρτη στην Πορτογαλία για τον αγώνα με την Μπράγκα.

Η ΑΕΚ το πρωί της Τετάρτης αναχωρεί για την Πορτογαλία όπου την Πέμπτη (22/10 – 22:00) αντιμετωπίζει την Μπράγκα για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου στο Europa League.

Ο Μάσιμο Καρέρα είδε τον Ινσούα να προπονείται την Τρίτη και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Το αν ο Ιταλός κόουτς επιλέξει τον Αργεντινό μπακ να αγωνιστεί είναι κάτι που θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αν και το πιθανότερο είναι ο Λόπες να καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Εκτός, όπως αναμενόταν, έμειναν οι τραυματίες Μπακάκης, Σιμόες, Γκαρσία και Αλμπάνης (ο τελευταίος έχει υποστεί θλάση στον αριστερό δικέφαλο), ο ανέτοιμος ακόμα Γαλανόπουλος και οι Σιμάνσκι και Παουλίνιο που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα (ο πρώτος άλλωστε δεν είναι ακόμα έτοιμος συνεχίζοντας ατομικό πρόγραμμα). Επίσης ο νεαρός γκολκίπερ Βασίλης Χατζηεμμανουήλ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση δεξιού γόνατος.

Έπειτα από την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, και αφού τα τεστ για τον covid 19 είχαν βγει αρνητικά, ο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία θα συγκεντρωθεί το πρωί της Τετάρτης στις 08:30 στα Σπάτα και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί για το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σε αυτήν βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Πηγή: Gazzetta.gr