Με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο Καραϊσκάκη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ την Τετάρτη στο φαληρικό γήπεδο. Την Tρίτη το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν από τον αγώνα της Tετάρτης για την 1η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League.

Μία εκδοχή για τους 11 του Ολυμπιακού είναι με Σα κάτω από τα δοκάρια, Ραφίνια και Χολέμπας στα δύο άκρα της άμυνας και Σεμέδο – Μπα στόπερ. Στο κέντρο Εμβιλά με Καμαρά και τον Φορτούνη σε πιο δημιουργικό ρόλο. Και στην επίθεση τριάδα με Βαλμπουενά, Μασούρα και Ελ Αραμπί.

Η δεύτερη εκδοχή για τους 11 του Ολυμπιακού με Μαρσέιγ είναι ένα πιο… καθαρό 4-3-3 με Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκη και χωρίς Φορτούνη στο κέντρο αλλά και τον Ραντζέλοβιτς υποψήφιο για εξτρέμ. Σε αυτήν την περίπτωση θα δούμε Σα κάτω από τα δοκάρια, άμυνα με Ραφίνια, Μπα, Σεμέδο και Χολέμπας ή Βινάγκρε, κέντρο με Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά, άκρα με Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά και επιθετικό τον Ελ Αραμπί.

Από τα νέα πρόσωπα περισσότερες πιθανότητες για βασικός θα μπορούσε να είχε για τη θέση του αριστερού μπακ ο Ρούμπεν Βινάγκρε, ωστόσο δεν έχει καθόλου λεπτά συμμετοχής στα πόδια του με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα πρόσωπο που έχει βάλει στην… εξίσωσή του για το ματς ο Πορτογάλος κόουτς πάντως.

Σε αυτή τη φάση πάντως το 4-3-3 με Μπουχαλάκη βασικό και όχι τον Φορτούνη και με τον Ραντζέλοβιτς στο αρχικό σχήμα και όχι τον Μασούρα δείχνει επικρατέστερο για το Ολυμπιακός – Μαρσέιγ. Στην… μονομαχία Μασούρα / Ραντζέλοβιτς ο Έλληνας εξτρέμ έχει σοβαρές πιθανότητες ενώ υπάρχει και το… μέτωπο Βινάγκρε ή Χολέμπας. Τα διλήμματα ουσιαστικά είναι τρία λοιπόν.

Να θυμίσουμε πως στο Ομόνοια – Ολυμπιακός 0-0 ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε τον Σα στη θέση του τερματοφύλακα και τους Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά ήταν η τριάδα της μεσαίας γραμμής με τους Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά στα άκρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Στο 2-0 με την Ομόνοια στο Καραϊσκάκη ο Πορτογάλος είχε τον Σα στη θέση του γκολκίπερ και τους Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα και Χολέμπας στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Μπουχαλάκης και Καμαρά ήταν τα δύο αμυντικά χαφ με τους Βαλμπουενά, Μασούρα στα άκρα και τον Φορτούνη πίσω από τον Χασάν.

Πηγή: gazzetta.gr