Σε συνέντευξή του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μιλάει για τον Ζοσέ Μουρίνιο υποστηρίζοντας πως είναι «ο πατέρας της Ρεάλ Μαδρίτης», ενώ στάθηκε στο πλευρό του συμπαίκτη του Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος δέχεται έντονη κριτική τελευταία. Πολύ καλά λόγια και για τον Κοεντράο που φέρεται να παίρνει το δρόμο για το Μπερναμπέου

Στην συνέντευξή του στην «Record»ο Κ.Ρονάλντο τόνισε αρχικά για τον «Special One»: «Είναι ένας προπονητής με σταθερές ιδέες, σαφής, και μας βοηθάει πολύ. Είναι ο πατέρας της Ρεάλ Μαδρίτης. Χαίρομαι συνεργάζομαι μαζί του και απολαμβάνω την παρουσία του στην οικογένεια της Ρεάλ.

Είναι πάντα ωραίο να σε επαινούν, ειδικά όταν είναι λόγια που προέρχονται από τον προπονητή που είναι το ‘αφεντικό’ της ομάδας. Αισθάνομαι καλά και σίγουρος, είμαι σε πολύ καλή φόρμα και θέλω να συνεχίσω έτσι. Υπάρχουν πάντα πτυχές που μπορεί κανείς να βελτιώσει, και θέλω να βελτιωθώ. Υπάρχει ακόμα ένα πολύς δρόμος μπροστά για το πρωτάθλημα και το Champions League. Βρισκόμαστε μόνο στην αρχή της σεζόν. Έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη και θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο».

Για τον Μπενζεμά τόνισε: «Η πίεση είναι τεράστια. Ο Μπενζεμά είναι ένας μεγάλος παίκτης, δεν έχω καμία αμφιβολία για την ποιότητα του και δημιουργείται ένα θέμα το οποίο ουσιαστικά δεν υφίσταται. Αν αφήσουμε Μπενζεμά ήσυχο, να εργαστεί ήρεμα, τα πράγματα θα αρχίσουν να αλλάζουν»

Για τον Φάμπιο Κοεντράο που οι φήμες τον θέλουν να πηγαίνει στο Μπερναμπέου: «Γιατί όχι; Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, έχει μια πολύ καλή σεζόν, όπως είχε πέρυσι, και ήταν καλός στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Παίζει πολύ καλά. Γιατί όχι; Ο Φάμπιο είναι ένας μεγάλος παίκτης, αλλά υπάρχουν και πιο ποιοτικοί παίκτες στην Πορτογαλία, όχι μόνο για να παίξουν στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και σε άλλους κορυφαίους συλλόγους, όπως η Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ. Το Πορτογαλικό ποδόσφαιρο έχει μεγάλη ποιότητα και πολλούς, πολλούς παίκτες ποιότητας»

Τέλος, ο 25χρονος απάντησε σε ερώτηση για την εθνική Πορτογαλίας και για το ενδεχόμενο κάποιας επιτυχίας με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, με τον νέο προπονητή Πάουλο Μπέντο: «Φυσικά και θα ήθελα να κερδίσω κάτι με την εθνική. Δεν είναι πολύ νωρίς, ούτε πολύ αργά, και πρέπει να έχουμε τη φιλοδοξία να πετύχουμε κάτι σημαντικό. Ήμασταν πολύ κοντά στο παρελθόν, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμει. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, ένα μεγάλο προπονητή και θα πρέπει να σκεφτόμαστε μεγάλα πράγματα. Νομίζω ότι μπορούμε. Πρέπει επίσης να έχουμε τύχη, μεταξύ άλλων. Είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσουμε σύντομα κάτι για τη χώρα.

Η ομάδα έχει βελτιωθεί πολύ. Δεν θα πω αν ο ένας προπονητής είναι καλύτερος από τον άλλο, επειδή είναι διαφορετικοί άνθρωποι. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Πάουλο Μπέντο δείχνει ότι είναι ένας μεγάλος προπονητής, έχει ένα καλό χαρακτήρα, ακριβώς όπως ήταν σαν ποδοσφαιριστής. Πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί τίποτα δεν έχει κερδηθεί. Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα».
πηγή: gazzetta