Πιστός στον Ολυμπιακό παραμένει ο Αριέλ Ιμπαγάσα, όπως δήλωσε μετά τη νίκη επί της Skoda Ξάνθης. «Είχα κρούσεις, αλλά σκοπός μου είναι να συνεχίσω στην Ελλάδα. Η οικογένειά μου περνά πολύ καλά εδώ και παίζω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Θέλω όσο συνεχίσω να παίζω, να το απολαμβάνω», ανέφερε αποφεύγοντας να βάλει ημερομηνία λήξης στην καριέρα του.

Για την παρουσία του στη νίκη στα Πηγάδια, είπε: «Είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω. Πάντα νιώθω ικανοποίηση βλέποντας τον κόσμο του Ολυμπιακού να με χειροκροτεί και να φωνάζει το όνομά μου. Αυτό με βοηθά να συνεχίσω να προσπαθώ. Υπάρχουν πολλοί παίκτες στην ομάδα και ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα παίξω. Εγώ από την πλευρά μου πρέπει να είμαι έτοιμος. Χαίρομαι που έπαιξε και έβαλα ένα γκολ, αν και δεν είμαι παίκτης που σκοράρω πολύ. Ο ρόλος μου είναι να δίνω ασίστ», ενώ αποκάλυψε πως έχει σκοράρει και με κεφαλιά, το 1996 με τη Λανούς!

Ο «Κάνιο» εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας του παρά τις δυσκολίες από τις καιρικές συνθήκες. «Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά στο πρώτο ημίχρονο μάς έλειψε η αποτελεσματικότητα. Παρόλο που υπήρχε βροχή, ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλός. Αυτό που μας δυσκόλεψε ήταν ο αέρας, ειδικά στο δεύτερο μέρος, όταν είχαμε τον αέρα κόντρα. Είχαμε πρόβλημα στην ακρίβεια των μεταβιβάσεών μας. Όμως από τη στιγμή που νικήσαμε όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία», ανέφερε.

Πηγή: sport-fm.gr