«Έτοιμο στο τέλος του 2015»

Βέβαιος πως το γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι έτοιμο δήλωσε ο Νίκος Στράτος


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
17:39
21/01/2014
«Έτοιμο στο τέλος του 2015»
loading

Κάθε μεγάλο ταξίδι χρειάζεται ένα πρώτο βήμα. Και για να επιστρέψει η ΑΕΚ στο δικό της «σπίτι», με την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς», θα χρειαστεί δουλειά και χρόνος. Όμως το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση έγινε την Τρίτη, με την είσοδο της πρώτης μπουλντόζας στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πλήθος φίλων της ΑΕΚ, η δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας Έφη Αποστολάκη, αλλά και εκπρόσωπο της «Δικέφαλος 1924» ήταν εκεί για μια μέρα που μπορεί να χαρακτηριστεί ιστορική. Ο διευθυντής της εταιρείας που συστάθηκε για να «τρέξει» το πρότζεκτ του γηπέδου, Νίκος Στράτος, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και παρουσιάστηκε βέβαιος πως θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα και το γήπεδο θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του 2015.

«Είναι το πρώτο βήμα για να έχουμε γήπεδο στο τέλος του 2015. Είναι προμελετημένη μελέτη για το υπέδαφος και για γεώτρηση που θέλουμε να κάνουμε. Το ζήτησαν οι μελετητές και θα είμαστε εδώ 3-4 μέρες για να πάρουμε χώμα και εν συνεχεία προχωράμε στις οριστικές μελέτες. Πράγματι ξεκινάμε σήμερα για να τελειώσουμε στο τέλος του 2015 το γήπεδο, όπως έχει πει ο κ. Μελισσανίδης. Είμαι πολύ συγκινημένος, όπως είναι όλοι οι Ενωσίτες», δήλωσε ο Νίκος Στράτος, που επέβλεψε τις πρώτες εργασίες.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει