Η Σλοβάκα που έθεσε εκτός συνέχειας στο Αυστραλιανό Όπεν, την Μαρία Σαράποβα δεν βρήκε πολλές ομοιότητες στη νίκη της και στη νίκη της Ιβάνοβιτς με την Σερένα Γουίλιαμς. 

Η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα (Νο20) έθεσε εκτός συνέχειας το Νο3 και πλέον βάζει σε άλλο επίπεδο την καριέρα της, φτάνοντας για πρώτη φορά σε προημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν.

Σε ερώτηση που της έγινε αν συγκρίνει τον αγώνα της με την Σαράποβα, με εκείνον της Ιβάνοβιτς με την Γουίλιαμς, απάντησε: «Είδα το ματς της Άνα (σ.σ Ιβάνοβιτς), ήταν πραγματικά ένα μεγάλο ματς, αλλά η δική μου ιστορία νομίζω πως είναι λίγο διαφορετική. Το σημαντικό είναι πως όταν μπήκα στο γήπεδο ήμουν 100% σίγουρη πως μπορώ να νικήσω και δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία. Απλά συνέχιζα να παίζω κι ήξερα τι έπρεπε να κάνω κι έκανα τα σωστά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου» είπε η Σλοβάκα που τόνισε πως «παλιότερα είχα πάρα πολύ άγχος για τη νίκη κι αυτό με εμπόδιζε από το ν’ απολαμβάνω το τένις. Προσπαθώ να είμαι λιγότερο αγχωμένη και ν’ απολαμβάνω το παιχνίδι» είπε η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα.

Πηγή: sport-fm.gr