Η Μίλαν έμεινε στο 0-0 με τον Άγιαξ, στην τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου και πήρε την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Μιλάνου βολευόταν με δύο αποτελέσματα και παίζοντας με δέκα παίκτες από το 22’ με απευθείας κόκκινη του Μοντολίβο, «κράτησε» μέχρι το φινάλε και πανηγύρισε την πρόκριση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μίλαν: Αμπιάτι, Ντι Σίλιο, Ζαπάτα, Κονστάντ, Μπονέρα, Ντε Γιόνγκ, 24’ Ελ Σαράουι (24’ Πόλι), Κακά (81’ Μεξές), Μπαλοτέλι.

Άγιαξ:
Κίλεσεν, Φαν Ρίιν, Μοϊσάντερ, Μπλιντ, Ντενσβίλ, Πόουλσεν (46’ Χέσεν), Σχόνε, Σερένο, Φίσερ, Μπόγιαν (72’ Σίγκθορσον), Κλάασεν.

Μπαρτσελόνα-Σέλτικ

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, το οποίο ήταν και αδιάφορο, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 6-1 της Σέλτικ, με τον Γιώργο Σαμαρά, όμως να σκοράρει το γκολ της τιμής για την ομάδα του. Ο Πικέ στο 7’, άνοιξε τον χορό των τερμάτων, ο Πέδρο στο 40’ τα διπλασίασε και κάπου εκεί ανέλαβε ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ πέτυχε τρία γκολ (45’, 48’, 58’). Το έκτο και τελευταίο τέρμα των Καταλανών, έβαλε ο Τέγιο στο 72’.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπαρτσελόνα: Πίντο, Μοντόγια, Πικέ, Μαστσεράνο, Αντριάνο, Τσάβι, Μπούσκετς (73’ Σονγκ), Ρομπέρτο, Πέδρο, Αλέξις (63’ Τέγιο), Νεϊμάρ (80’ Ντονγκού).

Σέλτικ: Φόρστερ, Μάθιους, Αμπρόσε, Φαν Ντικ, Μπίτον (69’ Κόμονς), Μπράουν, Λέντλεϊ, Σαμαράς, Μπόριγκντερ, Πούκι (46’ Μάλγκριου).

Βαθμολογία:

Μπαρτσελόνα 13
Μίλαν 9
Άγιαξ 8
Σέλτικ 3

Πηγή: Sport-fm.gr