Την Παρασκευή θα φανεί το αν τελικώς η ΓΓΑ δώσει στη δημοσιότητα το έγγραφο με το οποίο θα δίνει την έγκριση για ν’ ανοίξει ξεχωριστή θύρα για τον Ολυμπιακό στην Ξάνθη, από τη στιγμή που θα συναινέσει η ακριτική ομάδα. Αν γίνουν αυτά τότε ο Ολυμπιακός θα ζητήσει δύο εκδοτήρια από την Ξάνθη, έτσι ώστε να μεταβούν μεμονωμένα φίλαθλοι στο γήπεδο από τη Θράκη και τη βόρεια Ελλάδα.  Πάντως την ευθύνη βάσει νόμου θα την έχει ο Ολυμπαικός.

Πάγια η θέση για τα παιχνίδια υψηλού κινδύνου

Σχετικά με το θέμα με τον Άρη και το γεγονός ο Ολυμπιακός δεν του δίνει εισιτήρια για το μεταξύ τους παιχνίδι, υπενθυμίζεται πως ο πειραϊκός σύλλογος έχει ξεκαθαρίσει ότι στα ντέρμπι και τα ματς που θεωρούνται υψηλού κινδύνου, ούτε παίρνει ούτε δίνει εισιτήρια. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι από αυτούς που θεωρούν ότι οι οπαδοί όλων των ομάδων πρέπει να βλέπουν όλα τα παιχνίδια, όπως έγινε και με τον Ολυμπιακό Βόλου. Όμως για τα ματς υψηλού κινδύνου θεωρεί ότι πρώτα θα πρέπει να θεσπιστεί ένα πλαίσιο με κανόνες χωρίς αοριστίες και γενικολογίες, έτσι ώστε να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να διεξάγονται τα παιχνίδια αυτά δίχως προβλήματα.

Ίσως βρεθεί στο ΟΑΚΑ

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το αν θα βρεθεί ή όχι στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι της 30ής Οκτωβρίου με τον Παναθηναϊκό, δεν θα πρέπει ν’ αποκλειστεί η πιθανότητα ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης να δώσει το «παρών» στο γήπεδο αυτό. Πάντως στην παρούσα φάση δεν μπορεί να θεωρείται κάτι τέτοιο βέβαιο.

Πηγή: gazzetta.gr