Επτά ομάδες θεωρεί πως μπορεί να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα, ο Αρσέν Βενγκέρ.

Στη συνέντευξη τύπου που έδωσε για το επερχόμενο ντέρμπι της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ, ο Αλσατός εξέφρασε την άποψη πως υπάρχουν αρκετοί ανταγωνιστές της ομάδας του για τον φετινό τίτλο.

«Θέλουμε και νομίζω, πως είμαστε διεκδικητές του τίτλου, όπως επίσης και η Λίβερπουλ. Υπάρχουν ακόμα τέσσερις ή πέντε ομάδες, που θα διεκδικήσουν φέτος τον τίτλο. Αυτός είναι ένας μεγάλος αγώνας για μας, αλλά δεν με ενδιαφέρει η θέση που βρίσκονται οι αντίπαλοί μας, μιας και η διαφορά μεταξύ της 8ης και της 14ης ομάδας είναι δύο ή τρεις βαθμοί. Αυτή τη στιγμή η βαθμολογία δεν έχει ιδιαίτερη σημασία», δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός.

«Με ενδιαφέρουν οι παίκτες που παίζουν αυτή τη στιγμή στην Άρσεναλ κι όχι αυτοί που μπορεί κάποια στιγμή και να παίξουν στην ομάδα», ήταν η απάντησή του σε ερώτηση που του έγινε για το Σουάρες, που αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο των «κανονιέρηδων» το καλοκαίρι που μας πέρασε.

«Ο Ζιρού είναι σε πολύ καλή φόρμα φέτος και πιστεύω αύριο θα συνεχίσει το φετινό του σόου», είπε εκθειάζοντας τον Γάλλο επιθετικό της ομάδας του.

Κλείνοντας τη συνέντευξή του ο Βενγκέρ δήλωσε: «Είναι μια σημαντική περίοδο, αλλά είμαι αρκετά σίγουρος και αρκετά ψύχραιμος γιατί έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Θεωρώ αυτό το ματς μια καλή ευκαιρία να δείξουμε τις δυνατότητές μας και πιστεύω οι παίκτες μου θα την αρπάξουν από τα μαλλιά.

Είμαστε μια πολύ σταθερή ομάδα, μιας και από την 1η Γενάρη μέχρι σήμερα έχουμε μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς στην Αγγλία. Κατάλαβα πόσο δυνατή είναι αυτή η ομάδα την άνοιξη, όταν κι έπρεπε να κερδίσουμε κάθε αγώνα που είχαμε μπροστά μας. Ξέρω πόσο δυνατά είναι αυτά τα παιδιά και πόσο πολύ το θέλουν».

Πηγή: Sport-fm.gr