Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «25 χρόνια ρεπορτάζ Ολυμπιακού» του Κώστα Σαμοθράκη βρέθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ματς της ομάδας του με την Ξάνθη.

Ο τερματοφύλακα των «ερυθρολεύκων» που έδωσε το παρών στο «Public» στον Πειραιά μίλησε αρχικά για την ακριτική ομάδα. «Η Ξάνθη είναι παραδοσιακά μια δυνατή και καλή ομάδα, πολύ περισσότερο όταν αγωνίζεται στα «Πηγάδια». Θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με την δυσκολία που του αρμόζει αφού κάθε εβδομάδα πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Για τις αλλαγές που έχουν γίνει φέτος πρόσθεσε: «Από το καλοκαίρι άλλαξαν πολλά στην ομάδα. Ήρθε νέος προπονητής και πολλά νέα παιδιά που έφεραν ενθουσιασμό τόσο στον σύλλογο όσο και στον κόσμο. Είμαι σίγουρος πως ενωμένοι θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά».

Όσο για την εκδήλωση και για το βιβλίο «25 χρόνια ρεπορτάζ Ολυμπιακού», συμπλήρωσε: «Είναι μια πολύ σημαντική προσπάθεια από έναν άνθρωπο που κάνει 25 χρόνια ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Έχει βιώσει πολλές καταστάσεις και λύπες, αλλά πολύ περισσότερες είναι οι χαρές. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προλάβει να το διαβάσω παρά μόνο να το ξεφυλλίσω. Υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν γνώριζα».

Πηγή: gazzetta.gr