Το καθήκον της έκανε η ΑΕΚ στο χθεσινό παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας στο ΟΑΚΑ.

Η Ένωση επικράτησε με σκορ 2-1, όμως ο Τραϊανός Δέλλας δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο 37χρονος προπονητής εμφανίστηκε εκνευρισμένος ιδιαίτερα για τις ευκαιρίες που απώλεσαν οι παίκτες του και τους τόνισε πως τέτοιους αγώνες πρέπει να τους «καθαρίζουν» από νωρίς.

Μάλιστα, στάθηκε στην προσέλευση του κόσμου, υπογραμμίζοντας ότι οι οπαδοί… καρδιοχτύπησαν για να δουν τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν στο τέλος.

«Είναι καλό το ότι δημιουργούμε ευκαιρίες και φτάνουμε εύκολα στο αντίπαλο τέρμα, όμως με προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός πως τις σπαταλάμε και δεν τις κάναμε γκολ. Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε. Δεν γίνεται να μην μπορείτε να τελειώσετε αυτό το ματς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο!

Δεν γίνεται! Χάσατε πολλές και κλασσικές ευκαιρίες και είναι ανεπίτρεπτο να κινδυνεύουμε ακόμα και με απώλεια βαθμών στο τέλος! Σοβαρευτείτε και συγκεντρωθείτε! Αυτά δεν επιτρέπονται», ήταν τα λόγια του «Κολοσσού» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είδατε πόσος κόσμος ήρθε σήμερα για να σας δε. Ήταν εδώ για σας, να σας στηρίξει και να δει γκολ και θέαμα. Και εσείς δεν τους το δώσατε! Έναν τέτοιο λαό δεν πρέπει να τον πικραίνεται και πρέπει να βελτιώσουμε τις αδυναμίες που είδαμε σήμερα».

Πηγή: sport-fm.gr