Ο Γιάννης Αναστασίου φρεσκάρει τον Παναθηναϊκό. Τόσο για να δώσει ανάσες σε παίκτες με συνεχείς συμμετοχές, όσο και για να δώσει ευκαιρίες σε εκείνους που δεν έχουν όσο χρόνο θα ήθελαν.

Στο αυριανό πρώτο ματς με τον Εργοτέλη για τους «32» του Κυπέλλου στη Λεωφόρο (20:30) ντεμπούτο θα κάνει ο Κλωναρίδης, ενώ τη θέση του δεύτερου ακραίου επιθετικού θα πάρει ο Μπαϊράμι που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Στο κέντρο της άμυνας θα επανεμφανιστεί ο Σίλντενφελντ, αριστερά θα παίξει ο Χουχούμης αντί του Νάνο, ενώ σίγουρα θα αγωνιστεί ο Τριανταφυλλόπουλος. Είτε ως στόπερ με τον Σπυρόπουλο να παίζει δεξί μπακ, είτε στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Κουτρουμπή να αγωνίζεται ως παρτενέρ του «Σίφο».

Από την αρχή θα παίξει ο Μέντες, ενώ ανάσες θα πάρουν Λαγός, Ατζαγκούν και Αμπεΐντ. Στην αποστολή πιθανώς να βρίσκεται και ο Φιγκερόα, που ανεβάζει καθημερινά στροφές και πιθανώς να βρίσκεται στον πάγκο για να πάρει λίγο χρόνο σαν αλλαγή.

Εκτός πλάνων είναι ο Μαρινάκης, που λόγω διάτασης στο δικέφαλο χάνει και τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, ενώ δεν υπολογίζεται για το αυριανό ματς και ο τιμωρημένος Ρισβάνης.

Σίγουροι για… πρόστιμο
Στον Παναθηναϊκό εκτιμούν πως θα τιμωρηθούν απλώς με πρόστιμο για τα επεισόδια που έγιναν εκτός γηπέδου μετά το ματς με τον ΟΦΗ και πως δεν θα υπάρξει τιμωρία της έδρας. Στο μεταξύ, μετά την απόφαση να συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας την επίθεση στο βαν της Nova, εκφραζόταν η απορία γιατί η διοργανώτρια αρχή δεν είχε δείξει ανάλογη ευαισθησία σε αντίστοιχα περιστατικά στο παρελθόν.

*Τη Δευτέρα θα γίνει φιλικό με τον Βύζαντα στα Μέγαρα για να παίξουν οι παίκτες που δεν θα πάρουν χρόνο στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πηγή: sport-fm.gr