Πολύ καλή η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά μία ήττα με 4-1 στο «σπίτι» σου δεν παύει να ανοίγει πληγές. Αυτές θέλει να επουλώσει ο Ολυμπιακός σήμερα και να επιστρέψει στις επιτυχίες κερδίζοντας τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την πέμπτη αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα και σε μια έδρα που ο βασικός τους ανταγωνιστής για τον τίτλο, ΠΑΟΚ, γνώρισε την ήττα (2-1 για τη δεύτερη αγωνιστική). Παράπλευρο κέρδος θα είναι και η επέκταση του εντυπωσιακού αήττητου σερί εκτός έδρας στο πρωτάθλημα στα 24 παιχνίδια κυνηγώντας το ρεκόρ των 29 από τη διετία 1972-1974. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ηττηθεί μακριά από την έδρα του στη Σούπερ Λίγκα από τις 22 Ιανουαρίου του 2012, όταν είχε χάσει στην Ξάνθη από γκολ του… Βλαχοδήμου.

Μόνο όσοι δεν μπορούν

Ο Μίτσελ χρησιμοποιεί το rotation, αλλά με μέτρο. Αυτό θα πράξει και σήμερα προχωρώντας ουσιαστικά μόνο σε αναγκαστικές αλλαγές. Εκτός των πλάνων του είναι οι τραυματίες Μπονγκ, Φουστέρ και Σαλίνο, οι ανέτοιμοι Αβραάμ Παπαδόπουλος-Μιγκέλ Τόρες και ο Ιμπαγάσα. Ντεμπούτο είναι πιθανό να κάνει ο Εντινγκά παίρνοντας στη μεσαία γραμμή τη θέση ενός εκ των Σάμαρη ή Μασάντο, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Γιαταμπαρέ. Ο Σαβιόλα επανέρχεται στο βασικό σχήμα με το σύστημα να μετατρέπεται σε 4-4-2. Στη 19μελή αποστολή είναι για πρώτη φορά και ο Σκέποβιτς, που ίσως βρίσκεται και στον πάγκο.

Η πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Ρομπέρτο (τερματοφύλακας), Χολέμπας (αριστερό μπακ), Μανιάτης ή Παπάζογλου (δεξί μπακ), Σιόβας, Μεντζανί ή Μανωλάς (στόπερ), Βάις (αριστερό εξτρέμ), Κάμπελ (δεξί εξτρέμ), Σάμαρης, Μασάντο ή Εντινγκά (κεντρικά χαφ), Σαβιόλα και Μήτρογλου (επιθετικό δίδυμο). Στην αποστολή πέραν όλων των προαναφερθέντων βρίσκονται και οι Μέγιερι, Ντομίνγκες και Ολαϊτάν.

Πηγή: sport-fm.gr