Σε… κίνδυνο τίθεται το απόλυτο της Ρόμα και της Νάπολι στη Serie A την τέταρτη αγωνιστική.

Οι «τζιαλορόσι» αναμετρώνται στο ντέρμπι της Αιώνιας Πόλης με τη… μισητή Λάτσιο στοχεύοντας στο 4/4. Οι Μπαλτσαρέτι, Ντέστρο και Μπράντλεϊ είναι εκτός πλάνων του Ρούντι Γκαρσία για τους τυπικά γηπεδούχους, ενώ ο Τοροσίδης δίνει μάχη με τον Ντοντό για μια θέση στο βασικό σχήμα. Από τους «λατσιάλι», που έχουν έξι βαθμούς (από τη συντριβή με 4-1 από τη Γιουβέντους) θα λείψουν οι Ράντου, Μπιάβα, Περεϊρίνια, Μπίλια και ο τιμωρημένος Μάουρι.

Η Νάπολι, που επίσης έχει το απόλυτο, δοκιμάζεται στο «Σαν Σίρο» κόντρα στη Μίλαν, στον απόηχο των επιτυχιών των δύο ομάδων στο Champions League. Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν αντιμετωπίζει απολύτως κανένα αγωνιστικό πρόβλημα σε αντίθεση με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που βλέπει το απουσιολόγιό του γεμάτο από τα ονόματα των Μπονέρα, Ντε Σίλιο, Σιλβέστρε, Πατσίνι, Ελ Σαράουι, Κακά και Μοντολίβο.

Η Γιουβέντους μετά τα 1-1 στις έδρες των Ίντερ και Κοπεγχάγης φιλοξενεί τη Βερόνα του Βαγγέλη Μόρα ελπίζοντας σε απώλειες των πρωτοπόρων. Πέπε, Μαρκίζιο, Κάσερες και Ρουμπίνιο θα λείψουν από τους «μπιανκονέρι».

Αναλυτικά η τέταρτη αγωνιστική:

Σάββατο 21/9

Κάλιαρι-Σαμπντόρια 19:00
Κιέβο-Ουντινέζε 19:00
Τζένοα-Λιβόρνο 21:45

Κυριακή 22/9

Σασουόλο-Ίντερ 13:30
Αταλάντα-Φιορεντίνα 16:00
Μπολόνια-Τορίνο 16:00
Κατάνια-Πάρμα 16:00
Γιουβέντους-Βερόνα 16:00
Ρόμα-Λάτσιο 16:00
Μίλαν-Νάπολι 21:45

Πηγή: sport-fm.gr