Οι απουσίες των Τοροσίδη και Τζιόλη αναγκάζουν τον Φερνάντο Σάντος να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του εν όψει του δύσκολου και κρίσιμου αγώνα με το Ισραήλ την Τρίτη στο Καραϊσκάκη.

Οι πρώτες σκέψεις του ομοσπονδιακού μας τεχνικού έχουν να κάνουν με τον αντικαταστάτη του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στον αγώνα με τη Λετονία χάνει το επόμενο ματς της Εθνικής μας ομάδας. Βέβαια, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, καθώς όπως δήλωσε και ο Πορτογάλος προπονητής, ο Βύντρα θα είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στο κέντρο τώρα, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του Αλέξανδρου Τζίολη, η λύση που φαντάζει πιο πιθανή είναι την θέση του (ως αμυντικό χαφ δηλαδή) να πάρει ο Κώστας Κατσουράνης και την θέση που θα αφήσει ο μέσος του Παναθηναϊκού να την καλύψει ο Παντελής Καφές. Επίσης, ο Σάντος πήρε και τον Μάκο στην αποστολή διότι έχει ξεμείνει από αμυντικά χαφ.Παράλληλα, πιθανή είναι και η χρησιμοποίηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην κορυφή της ελληνικής επίθεσης. Η συμμετοχή του Νίκου Λυμπερόπουλου είναι εξαιρετικά δύσκολη, οπότε περιορίζονται και οι λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.

Πηγή: gazzetta.gr