Το Μουντιάλ της Βραζιλίας αναμένεται να αποτελέσει το «κύκνειο άσμα» του Τσέζαρε Πραντέλι στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε γνωστό πως πρόθεσή του είναι να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, «πυροδοτώντας», με τον τρόπο αυτό, τις φήμες για τον αντικαταστάτη του. Ένας από τους υποψήφιους είναι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος μιλώντας για το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της εθνικής Ιταλίας, δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του.

«Κάθε προπονητής ονειρεύεται να οδηγήσει την εθνική της πατρίδας του. Εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Θέλω να αναλάβω τις τύχες της Ιταλίας και ελπίζω κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία. Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει του χρόνου, σε πέντε ή σε δέκα χρόνια. Κάποτε, πάντως, θα ήθελα να καθίσω στον πάγκο της εθνικής», ομολόγησε ο τεχνικός της Μίλαν.

Θέλοντας να αποφύγει παρεξηγήσεις και να προλάβει κάποια σχόλια, ο Αλέγκρι φρόντισε να συμπληρώσει. «Αυτή η φιλοδοξία υπάρχει από τη μέρα που ξεκίνησα αυτή τη δουλειά. Σήμερα η εθνική μας έχει προπονητή και είναι εξαιρετικός. Πρέπει όλοι μας να σταθούμε στο πλάι του Τσέζαρε Πραντέλι και να τον βοηθήσουμε όπως μπορεί ο καθένας μας. Αν αυτός αποφασίσει να αποχωρήσει, τότε θα σκεφτώ την εθνική. Για την ώρα στο μυαλό μου βρίσκεται μόνο η Μίλαν», ξεκαθάρισε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Πηγή: sport-fm.gr