Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, αν και μέχρι χθες δεν είχε ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Ο Νιγηριανός χαφ πέρασε όλη την μέρα στα γραφεία της ΠΑΕ, για τα διαδικαστικά του τετραετούς συμβολαίου που υπέγραψε με το «τριφύλλι».

Σε κάποια φάση, η υπόθεση του 20χρονου παίκτη έφτασε να είναι… θρίλερ, λόγω κυρίως της εμπλοκής και άλλων συλλόγων που προσπαθούσαν να δελεάσουν με καλύτερες οικονομικά προτάσεις την Ντόλφινς που έπαιζε μέχρι πρότινος.

Ωστόσο, τα πράγματα εξελίχθησαν καλά για το «τριφύλλι» και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του. Μάλιστα, χθες πρόλαβε να αγωνιστεί στο διπλό με την ομάδα Νέων του συλλόγου και έδειξε κάποια ενθαρρυντικά στοιχεία.

Δηλαδή, παρότι είναι κοντόσωμος, είναι εκρηκτικός και γρήγορος, δείχνοντας παράλληλα πως είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Άλλωστε, στη συζήτηση που είχε προ ημερών με τον Γιάννη Αναστασίου, τον είχε ενημερώσει πως σύντομα θα είναι στη διάθεσή του και να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Όσον αφορά τώρα τον Πράνιτς, ο Κροάτης χαφ αναμένεται σύντομα να ντυθεί στα πράσινα, αφού – σύμφωνα με όσα γράφει η SportDay – αύριο θα έρθει στην Ελλάδα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Πρόκειται για μία σημαντική προσθήκη στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας, εφόσον βέβαια βρίσκεται σε μία ικανοποιητική κατάσταση.

Τέλος, στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Μπαλμπόα, ο οποίος σήμερα θα περάσει από εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει στο «τριφύλλι».

Πρώτα, όμως, ο Ουρουγυοανός φορ που προορίζεται για μπακ-απ του Μπεργκ θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Αναστασίου, ο οποίος θα ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του.

Οι συστάσεις που έχουν στα χέρια τους οι ιθύνοντες του συλλόγου για τον 19χρονο άσο είναι εξαιρετικές και θεωρείται μία μεγάλη επένδυση για το μέλλον.

Πηγή: sport-fm.gr