Μπορεί η νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης να ήρθε με αρκετή δυσκολία και άγχος στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ωστόσο για τον Παναθηναϊκό αυτό που μετρά είναι οι τρεις βαθμοί. Σε αυτό στάθηκε και ο Γιώργος Δώνης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στους παίκτες του.

«Είχαμε πει ότι πρέπει να κερδίσουμε και το κάναμε. Δεν παίξαμε καλά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έχουμε βρεθεί εδώ και μετά από ματς που παίζαμε καλά και κλαίγαμε γιατί χάναμε. Κερδίσαμε, αυτό είναι το σημαντικό και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε ο 50χρονος τεχνικός, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα «πράσινα» ρεπορτάζ.

Σε ό,τι αφορά το προσεχές παιχνίδι για τη Super League 1, με τον ΝΠΣ Βόλο, οι Ζαχίντ και Ινσούα χθες συμμετείχαν στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης, αλλά θεωρείται δύσκολο να προλάβουν, με το ματς κόντρα στη Λαμία να είναι αυτό που έχουν «σημαδέψει» για την επιστροφή τους. Πάντως, πριν την κυριακάτικη (08/12) αναμέτρηση, για τον Παναθηναϊκό υπάρχει και ο αγώνας με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο, εκεί που αναμένεται να γίνει αρκετό rotation.