Ο Πέδρο Μαρτίνς, στάθηκε στο λάθος του Μεριά και τόνισε πως ήταν ένα ανεπίτρεπτο λάθος σε αυτό το επίπεδο το οποίο πληρώνεται.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Cosmote TV:

«Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια λάθη σε αυτό το επίπεδο, τα πληρώνεις ακριβά. Κάναμε μια πολύ καλή αρχή, ήταν ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα που έχουμε κάνει, όμως όταν προηγείσαι με 0-2 πρέπει να υπερασπιστείς την δουλειά που έχεις κάνει. Κάναμε ένα λάθος εμείς, δεχτήκαμε ένα γκολ, αλλά στη συνέχεια έκανε λάθος ο διαιτητής γιατί έχει γίνει φάουλ στον Τσιμίκα, αλλά η αντίδρασή μας στη συνέχεια δεν ήταν σωστή, ξέραμε πως το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι γρήγορο, εμείς σταματήσαμε κι αυτό το πληρώσαμε. Είχαμε καλή αντίδραση στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μετά το 2-2 για ένα δεκάλεπτο, αλλά δεν ήταν αρκετό για να κερδίσουμε μια μεγάλη ομάδα, παρ’ όλο που στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σαφώς καλύτερη ομάδα, εκείνη διαχειρίστηκε καλύτερα τις λεπτομέρειες».

Για τα καλά λόγια του Μουρίνιο για τον Ολυμπιακό: «Δεν μας χαρίζουν βαθμούς! Ευχαριστούμε τον Μουρίνιο για τα καλά του λόγια, αλλά στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι βαθμούς κι εμείς δεν πήραμε σήμερα. Σαφώς λίγες ομάδες σε αυτό το γήπεδο, είναι καλύτερες απέναντι στην αντίπαλό μας, αλλά στο ποδόσφαιρο αυτό είναι ένα μηδενικό αν δεν κερδίσεις το αποτέλεσμα, οπότε δεν έχει σημασία».

Για την αντίδραση που έβγαλε ο Ολυμπιακός: «Κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει για την ποιότητα της ομάδας και την δύναμη που έχει, μπορεί να παίξει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Είμαστε δυνατοί, περίμενα την αντίδραση αυτή, γνωρίζω πως έχουμε δυνάμεις και θέλουμε να τις δείξουμε. Έτσι πιστεύω θα συνεχίσουμε και την Κυριακή. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν και μας στήριξαν, να συνεχίσουν να το κάνουν και να είναι σίγουροι πως η ομάδα μας θα είναι πολύ δυνατή».

Πηγή: gazzetta.gr