Ρήξη έσω μηνίσκου έχει υποστεί ο Λέο Ζαμπά, με τον Βραζιλιάνο άσο του ΠΑΟΚ να μένει εκτός για τους επόμενους δύο με τρεις μήνες.

Ο Ζαμπά τραυματίστηκε στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Δόξα Δράμας και απέφυγε τα χειρότερα καθώς υπήρχαν φόβοι ακόμα και για ρήξη χιαστών.

Τελικά η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου χωρίς να υπάρχει καμία ζημιά στους συνδέσμους του.

Η αποθεραπεία του εκτιμάται ότι θα διαρκέσει από δύο ως τρεις μήνες, όπως ανέφερε σε ενημέρωσή του ο ΠΑΟΚ:

«Ο Λέο Ζαμπά μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Δόξα Δράμας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου με αποκόλληση του πρόσθιου κρέατος, δίχως να έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους.

Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί ήδη φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή στο σημείο του τραυματισμού και να ληφθεί η απόφαση για την πορεία της αποθεραπείας του που υπολογίζεται να τον κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου 2-3 μήνες».