Συζήτηση για όλα στα Σπάτα

Η ομιλία του Κωστένογλου, το μήνυμά του για νέο ξεκίνημα και η απαίτησή του


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
6:41
13/11/2019
Συζήτηση για όλα στα Σπάτα
1
loading

Οι επόμενες μέρες και παρά τις απουσίες παικτών βρίσκουν την ΑΕΚ σε μια ανοιχτή συζήτηση για όσα έχουν γίνει και ειδικά στο αγωνιστικό σε ότι αφορά την ήττα στο ντέρμπι. Δεν λες ότι υπάρχει και η καλύτερη δυνατή κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας. Αυτό είναι αυτονόητο...

Στα Σπάτα για περισσότερο από μία ώρα Νίκος Κωστένογλου και ποδοσφαιριστές μίλησαν για όλα όσα αφορούν το αγωνιστικό και όχι μόνο αφού υπήρχαν αντιδράσεις παικτών που δημιούργησαν πρόβλημα. «Είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να κοιταχτούμε στα μάτια. Να βγάλουμε από μέσα μας ότι μας ενοχλεί. Ότι πρόβλημα υπάρχει να το συζητήσουμε και να δουλέψουμε για να το λύσουμε όλοι μαζί», ήταν τα πρώτα λόγια του Κωστένογλου.

Συνέχισε στο ίδιο ύφος την ομιλία του: «Πρέπει να υπάρχει σύμπνοια ανάμεσά σας. Να βοηθάει ο ένας τον άλλον στις δύσκολες στιγμές. Να τον παίρνει από το χέρι και να αντιμετωπίζουν μαζί τις δυσκολίες».

Συμμετοχή στη συνάντηση είχαν και οι παίκτες (Λιβάια, Τσιντώντας, Σιμόες, Ολιβέιρα, Μάριο Οικονόμου), που πήραν τον λόγο και εκείνοι με το... πόρισμα να εστιάζει σε πρόβλημα στο εσωτερικό της ομάδας.

«Ότι πρόβλημα υπάρχει πρέπει να το λύσουμε εδώ μέσα. Είναι θέμα δικό μας, είναι θέμα αποδυτηρίων. Δυστυχώς δεν παίζει ο ένας για τον άλλον. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, δεν θα μας οδηγήσει πουθενά. Την χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα η δύναμή μας ήταν τα αποδυτήρια. Τότε ήμασταν οικογένεια. Τώρα δεν ισχύει. Δεν είμαστε ενωμένοι. Όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα κανείς δεν έβαζε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.Αυτό το έχουμε χάσει, δεν ισχύει. Και αν δεν το αλλάξουμε θα συνεχίσουμε να έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να αλλάξει αυτή η κατάσταση και εμείς είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να το αλλάξουμε", όσα ειπώθηκαν μεταξύ άλλων στα αποδυτήρια από τους παίκτες...

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar SER 30

    Συνέχισε στο ίδιο ύφος την ομιλία του: «Πρέπει να υπάρχει σύμπνοια ανάμεσά σας. Να βοηθάει ο ένας τον άλλον στις δύσκολες στιγμές. Να τον παίρνει από το χέρι και να αντιμετωπίζουν μαζί τις δυσκολίες».ΣΗΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΙΣΘΟ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ . ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΑΠ \' ΑΚΡΗ Σ \' ΑΚΡΗ Η ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ . ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΓΙΑ \'\' ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ / ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕΙΤΕ / ΒΟΗΘΑΤΕ \'\' ΤΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει