Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικράτησε της Βαλένθια και ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέφερε πως παρόλο που τα ατού της ομάδας του δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, το τριφύλλι πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου, στην οποία στάθηκε στην βοήθεια που πήρε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ από τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο.

Επίσης μίλησε για το κακό διάστημα από το 20ο μέχρι το 23ο λεπτό που η Βαλένθια πήρε το momentum.

«Στο 1ο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, Θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη  η διαφορά. Κάναμε λάθη, δώσαμε 10 πόντους στον αιφνιδιασμό. Δεν κρατάγαμε το αμυντικό μας transition. To διάστημα μας από το 20-23  ήταν τραγικό για την άμυνα μας, εκεί άλλαξε το momentum. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ανεβήκαμε.

Κρατάμε τη νίκη παρόλο που τα ατού μας ατού δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα. Όμως ήρθαν παιδιά από το πάγκο και έδωσαν βοήθησαν. Μέσα σε ενάμιση λεπτό, φάγαμε 7 πόντους, δεν ήμασταν τόσο σκληροί, δεν βάζαμε το κορμιά μας. Είχαν μεγάλα ευστοχία στα σουτ τριών πόντων. Βρήκαν ρυθμό. Παίξαμε για λίγο στο ισπανικό στυλ παιχνιδιού. Ήταν λάθος ότι δεν πήγαμε στις επαφές».

Για τα τρίποντα που δέχεται στα ματς και την μεγάλη ευστοχία των αντιπάλων: «Δεν νομίζω πως συμβαίνει αυτό. Έχουμε κάποιο θέμα στις περιστροφές μας με μεγάλα κορμιά. Έχουμε κάποια προβλήματα στις περιστροφές μας. Στη Χίμκι ήταν πολλά σουτ υπό πίεση. Έτσι είναι η Euroleague. Είναι πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση, στο υψηλότερο επίπεδο».

Πηγή: gazzetta.gr