Αρνητική ήταν για τον ΠΑΟΚ η εξέλιξη στο θέμα της συμμετοχής της Φενερμπαχτσε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το CAS ανακοίνωσε ότι υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στην ΟΥΕΦΑ και στις τουρκικές ομάδες (Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας), για ανάκληση της ποινής αποκλεισμού τους, μέχρι να εκδικαστούν οι υποθέσεις τους από το διαιτητικό δικαστήριο.

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο ομάδες μπαίνουν κανονικά στις αυριανές κληρώσεις των προκριματικών και κατ’ επέκταση ο ΠΑΟΚ λόγω της εισόδου της Φενέρ, μένει στο γκρουπ των αδυνάτων.

Έτσι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κληθεί να αντιμετωπίσει, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μία εκ των Λιόν, Ζενίτ, Αϊντχόφεν, Φενέρμπαχτσε και Μέταλιστ. Ενώ, αποφεύγει Σάλτσμπουργκ, Νόρτζελαντ, Γκρασχόπερς και Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Όσον αφορά τη Μπεσίκτας, θα συμπεριληφθεί κανονικά στην κληρωτίδα των προκριματικών του Europa League. Επίσης, στην ανακοίνωση του CAS διευκρινίζεται ότι οριστικές αποφάσεις και για τις δύο ομάδες, λόγω της εμπλοκής τους στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Τουρκία, θα έχουν υπάρξει μέχρι τις 28 Αυγούστου για τη Φενέρ και μέχρι τις 30 του ίδιου μήνα για τη Μπεσίκτας, αντίστοιχα.

Πηγή: sport-fm.gr