Όταν έχεις τόσους τίτλους στο ενεργητικό σου, μπορείς να νιώθεις σίγουρος πως θα πετύχεις ακόμη κι όταν παραλαμβάνεις… χάος. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατά την παρουσίασή του από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ήταν σαφής σε ό,τι αφορά τις φιλοδοξίες του και μίλησε ξεκάθαρα για κατάκτηση της κορυφής.

«Γνωρίζω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και χαίρομαι που ήρθα εδώ. Δεν ήρθα εδώ για να είμαι δεύτερος σε καμία διοργάνωση. Ήρθα για να πετύχω. Υπόσχομαι μόνο ένα πράγμα στην ομάδα. Αυτό το γήπεδο θα γίνει το δεύτερο σπίτι μου», τόνισε.

«Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη νίκη μας. Να είναι γεμάτο το γήπεδο σε κάθε ματς. Μου αρέσει που ο κόσμος είναι ενθουσιώδης, αλλά ελπίζω να σας ακούσω να ζητωκραυγάζετε και μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν», πρόσθεσε ο «Ζοτς».

Σε ερώτηση σχετικά με όσους τον παρομοιάζουν με τον Ζοσέ Μουρίνιο, απάντησε: «Με όλο το σεβασμό, εμένα με λένε Ζέλικο Ομπράντοβιτς και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Για τα μεταγραφικά, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του. «Έχω πολλές ιδέες για το ρόστερ μας, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτό».

Πηγή: Sport-fm.gr