Οι εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ουντινέζε στο φετινό Καμπιονάτο έχουν κινήσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Ευρώπης. Ο Μεχντί Μπενατιά αναμένεται να αποτελέσει άλλον ένα ποδοσφαιριστή που θα παραχωρηθεί από την ιταλική ομάδα, η οποία πιστή στο πλάνο της, αγοράζει φθηνά και πουλάει ακριβά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Gazzetta dello sport» η ομάδα που θα κάνει πρώτη επίσημη κρούση για την απόκτηση του Αλγερινού αμυντικού, είναι η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Λουτσιάνο Σπαλέτι, έχει ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Ουντινέζε, ο οποίος θα του δώσει λύσεις στην αμυντική γραμμή.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται αντιπροσωπεία της Ζενίτ στο Φριούλι προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση της Ουντινέζε. Πληροφορίες θέλουν τους Ιταλούς να αξιώνουν περίπου 12 εκατ. ευρώ προκειμένου να παραχωρήσουν τον Μπενατιά, ποσό που δύσκολα θα προσφέρει η Ζενίτ.

Να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μεχντί Μπενατιά έχουν εκδηλώσει η Μίλαν και η Μπαρτσελόνα, χωρίς, ωστόσο, να το έχουν επισημοποιήσει.

Πηγή: sport-fm.gr