Πεπεισμένος ότι η παραίτηση του θα βοηθήσει την ΑΕΚ να βγει από το αγωνιστικό «αδιέξοδο», εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος τόνισε πως όλο το πρόβλημα εστιαζόταν στην κακή απόδοση των ποδοσφαιριστών στα επίσημα παιχνίδια.

Την άποψη πως η παραίτησή του θα βοηθήσει την ΑΕΚ να ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση, εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας σε εφημερίδα της πατρίδας του:

«Πιστεύω ότι η παραίτησή μου θα βοηθήσει την ΑΕΚ να βγει από την κρίση. Δουλεύαμε καλά στις προπονήσεις, αλλά στα παιχνίδια δεν υπήρχε βελτίωση», τόνισε αρχικά ο «Ντούσκο» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα επεισόδια που είχαν δημιουργήσει εναντίον του οι φίλοι της «Ένωσης» στο φιλικό με την Καλλιθέα:

«Αυτός ο τρόπος έκφρασης των οπαδών στην Ελλάδα είναι συνηθισμένος. Δεν με απασχολούν πια εκείνα τα επεισόδια».

Συνεχίζεται η αναζήτηση

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ συνεχίζουν την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ντούσαν Μπάγεβιτς και όπως προκύπτει μέσα από «στόματα» συνεργατών του Σταύρου Αδαμίδη, σε περίοπτη λίστα βρίσκονται τρεις Ισπανοί.
Ο λόγος για τους Μανόλο Χιμένεθ, Χουάν Ραμόν Λόπεθ Μουνίθ και Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ, ενώ αρέσουν επίσης οι λύσεις των Πάουλο Σόουζα και Σλάβεν Μπίλιτς, με τον Λάζλο Μπόλονι να είναι χαμηλά στη λίστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο «τραπέζι» έπεσε και το όνομα του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος ξεκαθάρισε όμως μέσω της εφημερίδας «SportDay» ότι δεν ενδιαφέρεται να δουλέψει στην χώρα μας:

«Δεν γνωρίζει κάτι για την ΑΕΚ, κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου. Γνωρίζω πως υπάρχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα στη χώρα τελευταία κι από όσα ακούω αντιλαμβάνομαι ότι οι ελληνικές ομάδες δεν είναι συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις τους.

Συνεπώς δεν σκοπεύω να ρισκάρω και να δεχτώ να μπω σε μια κατάσταση που δεν είναι ασφαλής».

Πηγή: gazzetta.gr