Εξαιρετική είναι η φετινή σεζόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η επιτυχία των Ηπειρωτών πιστώνεται απόλυτα στον Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος διαχειρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τους νεαρούς παίκτες της ομάδας και την οδηγεί στην έξοδο στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Πλέον ο «Άγιαξ» βρίσκεται μία νίκη μακριά από το όνειρο και ο κόσμος έχει δώσει ήδη ψήφο εμπιστοσύνης στον 41χρονο τεχνικό.

Κατά τη διάρκεια του νικηφόρου (2-0) αγώνα με την ΑΕΚ όλο το γήπεδο φώναζε το όνομα του Χριστόπουλο, τον αποθέωνε και του ζητούσε να μείνει για χρόνια στην ομάδα.

Το ίδιο, όμως, θέλει και η διοίκηση, γνωρίζοντας ότι τον Έλληνα προπονητή «γλυκοκοιτάζουν» αρκετοί σύλλογοι της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, ο Γιώργος Χριστοβασίλης παρουσιάζεται αποφασισμένος να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα.

«Θα φύγω όταν με βαρεθεί ο κόσμος και η διοίκηση. Οταν θελήσουν εκείνοι να με διώξουν», είχε δηλώσει τον περασμένο Ιανουάριο ο Χριστόπουλος, ο οποίος μεταθέτει τις εξελίξεις για το μέλλον του μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Η Sportday, πάντως, αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Χριστοβασίλη και τον Χριστόπουλο να πραγματοποιηθούν αμέσως μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Δηλαδή, οι δύο άνδρες να μην περιμένουν καν να τελειώσει η διαδικασία των πλέι οφ.

Πηγή: sport-fm.gr