Αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Λιόν με τη μορφή δανεισμού. Ο δανεισμός αυτός λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Μισέλ Μπάστος ενδέχεται να επιστρέψει στη Γαλλία.

Κάτι που ο ίδιος μοιάζει να μην θέλει, όπως φάνηκε από όσα είπε στη γερμανική «Bild», αναφορικά με το μέλλον του.

«Το καλοκαίρι θα κριθεί το μέλλον μου. Η Σάλκε με έχει αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού και πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα που έχει θέσει η Λιόν για να με αποκτήσει κανονικά.

Ελπίζω πως οι άνθρωποι της ομάδας θα εκτιμήσουν την προσφορά μου και θα καταβάλουν το απαιτούμενο ποσό, ώστε να παραμείνω και την επόμενη χρονιά στη Γερμανία. Δεν κρύβω πως είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία μου στη Μπουντεσλίγκα και δεν θα ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος διεθνής.

Θέλοντας να δείξει πόσο πολύ επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Σάλκε, ο Μπάστος αποκάλυψε πως έχει ήδη αγοράσει σπίτι στο Ντίσελντορφ. «Η οικογένειά μου είναι πολύ χαρούμενη από τη ζωή στη Γερμανία.

Όλοι περνάμε πολύ καλά στο Ντίσελντορφ, όπου αγοράσαμε σπίτι. Αυτό και μόνο αποδεικνύει πως θέλω πολύ να συνεχίσω τη ζωή μου εδώ και να μην υποχρεωθώ να επιστρέψω στη Λιόν. Η ζωή στη Γερμανία είναι όμορφη και εμείς έχουμε προσαρμοστεί τόσο, που τη νιώθουμε δεύτερη πατρίδα μας. Μακάρι όλα να πάνε καλά και στο τέλος να υπογράψω συμβόλαιο με τη Σάλκε», ήταν η επιθυμία που εξέφρασε ο Μισέλ Μπάστος.

Πηγή: sport-fm.gr