Τη μεταγραφή του Αντριάν Ραμπιό ολοκλήρωσε με κάθε επισημότητα η Γιουβέντους. Ο Γάλλος μέσος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και αποφάσισε να μετακομίσει στο Τορίνο, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τη «Γηραιά Κυρία» μέχρι το καλοκαίρι του 2024, με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 7 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο 24χρονος άσος, που έλαβε και 10 εκατ. ευρώ ως μπόνους μεταγραφής, ξεκαθάρισε πως η μητέρα του παραμένει εκπρόσωπός του και δεν έχει αλλάξει ατζέντη, όπως είχε κυκλοφορήσει πριν από καιρό, στη συνέχεια εξήγησε την απόφασή του να φορέσει τα μπιανκονέρι, ενώ για μεγάλο διάστημα έμοιαζε πως πιθανότερος προορισμός για εκείνον είναι η Βαρκελώνη.

«Μίλησα με τον Μπουφόν και μου είπε αρκετά πράγματα. Μου ανέφερε ότι μια σεζόν με τη Γιουβέντους ισοδυναμεί με πολύ περισσότερες εμπειρίες απ’ οποιαδήποτε άλλη ομάδα και μου είπε ότι ήταν η ιδανική επιλογή για να κάνω το επόμενο βήμα. Κάπως έτσι το βλέπω κι εγώ, ως σκαλί παραπάνω σε σχέση με την Παρί Σεν Ζερμέν», τόνισε ο Ραμπιό στις δηλώσεις του.

Και πρόσθεσε: «Έχω μεγαλώσει παίζοντας δίπλα σε μεγάλους ποδοσφαιριστές και φυσικά έπαιξε το ρόλο της και η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Τους τελευταίους μήνες πέρασα πολύ δύσκολες καταστάσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, όμως πλέον τα αφήνω πίσω όλα αυτά».

Την παρουσίαση του Γάλλου ποδοσφαιριστή πραγματοποίησαν από πλευράς του συλλόγου ο Πάβελ Νέντβεντ και ο Φάμπιο Πεταρίτσι.

Οι φωτογραφίες είναι από το επίσημο λογαριασμό της Γιουβέντους στο Twitter.