Οι άνθρωποι της Μπορούσια Ντόρτμουντ φαίνεται πως το έχουν πάρει απόφαση πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν θα βρίσκεται στην ομάδα τους το ερχόμενο καλοκαίρι. Για το λόγο αυτό έχουν ξεκινήσει τις έρευνες, προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του Πολωνού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αγγλικού Τύπου, ο πιθανότερος να πάρει τη θέση του Λεβαντόφσκι είναι ο Έντιν Τζέκο. Οι Γερμανοί φέρεται να έχουν ήδη κάνει τις πρώτες τους κινήσεις, προσφέροντας περίπου 16 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του Βόσνιου.

Το πρόβλημα που έχει προκύψει, ωστόσο, δεν είναι εύκολο να λυθεί. Από τη μία ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θεωρεί απαραίτητο τον ποδοσφαιριστή, από την άλλη η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι δεν μοιάζει διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Τζέκο για λιγότερα από 25 εκατ. ευρώ.

Από τη μεριά τους οι Γερμανοί αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να αποκτήσουν τον Τζέκο, αφενός γιατί ο Μαντσίνι ενδέχεται να απομακρυνθεί από τον πάγκο της Σίτι το ερχόμενο καλοκαίρι, αφετέρου γιατί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δείχνει πρόθυμος να επιστρέψει στη Γερμανία, όπου έχει κάνει τα καλύτερα παιχνίδια του.

Πηγή: sport-fm.gr