Ομάδα με ποιότητα από το κέντρο και μπροστά είναι ο Πανθρακικός, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο βοηθός του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Θωμαΐδης.

Μάλιστα, ο συνεργάτης του Γιάννη Χριστόπουλου υπογράμμισε πως ο «Άγιαξ της Ηπείρου» εφόσον νικήσει τον σύλλογο της Κομοτηνής, τότε θα αλλάξει επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Νοva ο Γιάννης Θωμαΐδης:

Για το επερχόμενο ματς με τον Πανθρακικό:

«Το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι πολύ σημαντικό για εμάς και γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολο. Είναι μία ομάδα με ισορροπία, με δυνατό σημείο τη μεσοεπιθετική γραμμή αλλά και στην επίθεση ο Παπαδόπουλος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς για εμάς».

Για την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με την ομάδα της Κομοτηνής:

«Ελπίζουμε να μας στηρίξει ο κόσμος που είναι ο 12ος παίκτης μας και να μας σπρώξει στη νίκη. Σαν ομάδα έχουμε δείξει ότι δίνουμε την ίδια βαρύτητα και στην αμυντική και στην επιθετική γραμμή και έχουμε αποδείξει ότι με δύσκολους αντιπάλους τα παιδιά έχουν ανταπεξέλθει πλήρως. Σχεδόν μαθηματικά έχουμε πετύχει το βασικό μας στόχο και με μία ενδεχόμενη νίκη η ομάδα αλλάζει επίπεδο».

Πηγή: Sport-fm.gr