Στην αναμέτρηση με την Ελβετία θα γίνει η αρχή για μια σειρά ενεργειών, που αλλάζει το επίπεδο ψυχαγωγίας για το κοινό στους χώρους του γηπέδου και θα φέρει τους φίλους και τις φίλες της Εθνικής ακόμα πιο κοντά στην αγαπημένη ομάδα όλων των Ελλήνων.

Με σύνθημα «Το πάρτι αρχίζει», η ΕΠΟ επικοινώνησε ήδη, μέσω του site της, τις εκπλήξεις που ετοιμάζει για τον κόσμο, οι οποίες περιλαμβάνουν:

Φωτογραφίες των φιλάθλων δίπλα στους διεθνείς με τη φανέλα της Εθνικής σε ειδικά διαμορφωμένες αφίσες που θα βρίσκονται έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Εκτέλεση πέναλτι από δύο τυχερούς σε διεθνή τερματοφύλακα στη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα με την Ελβετία.

Υποδοχή των παικτών στον αγωνιστικό χώρο με αντίστροφη μέτρηση μέσα από τις ιαχές του κοινού.

Διαγωνισμό για δέκα τυχερούς που θα κρατήσουν τα αποκόμματα των εισιτηρίων όλων των φετινών εντός έδρας αγώνων της Εθνικής και οι οποίοι θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια για την προκριματική φάση του EURO 2016.

Οι ενέργειες της ΕΠΟ πρόκειται να συνεχιστούν και τους προσεχείς μήνες, ανεξάρτητα από την αγωνιστική δραστηριότητα της Εθνικής Ομάδας.

Κάντε κι εσείς like στη σελίδα της ΕΠΟ στο Facebook και ακολουθήστε στο Twitter την Εθνική Ομάδα (@EthnikiOmada) και δείτε το αποκλειστικό υλικό για όσους συνδέονται άμεσα με την Εθνική Ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: sport-fm.gr