Στα όριά του έχει φτάσει ο Ζοσέ Μουρίνιο όσον αφορά τις εμφανίσεις του Φάμπιο Κοεντράο και του Μαρσέλο. Η απόδοση των δύο αριστερών μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι η επιθυμητή για να μπορούν να παίζουν στην ομάδα του Πορτογάλου προπονητή.

Ο θυμός του «εκλεκτού» είναι τεράστιος για τους δύο παίκτες και, από τη στιγμή που δεν έπαιξαν στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, θα μπορούσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο προχθεσινό παιχνίδι με την Γρανάδα.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι ήταν κουρασμένοι, αφού δεν έπαιξαν την Τετάρτη», δήλωσε ο 49χρονος προπονητής μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Κοεντράο ήταν βασικός και ο Μουρίνιο έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «φρικτή» την απόδοσή του. Ο διεθνής μπακ δεν είχε ανάσες να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα και να συνεργαστεί στο αριστερό άκρο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το μόνο που έκανε ήταν να κάθεται στην άμυνα και να μην συμμετέχει στο δημιουργικό παιχνίδι της «βασίλισσας». Ο Πορτογάλος τεχνικός προσπάθησε με φωνές και εντολές να κατευθύνει τον συμπατριώτη του αμυντικό, όμως αυτό ήταν αδύνατον.

Ο Μουρίνιο δεν άντεχε άλλο και στο 65’ αντικατέστησε τον Κοεντράο με τον Μαρσέλο, όμως δεν είδε κάτι διαφορετικό ούτε από τον Βραζιλιάνο. Αν και ο 25χρονος παίκτης είχε μείνει καιρό στα «πιτς» εξαιτίας τραυματισμού και δήλωνε πως ανυπομονεί να παίξει, έδειξε ότι του λείπει η απαραίτητη σπίθα.

Εν όψει του επαναληπτικού για το Κύπελλο Ισπανίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να λύσει το πρόβλημα στο αριστερό άκρο με τον Εσιέν και τον Αρμπελόα, ενώ στις 13 Φεβρουαρίου έρχεται και το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League.

Πηγή: sport-fm.gr